Hoe corona onze behoeften verandert in werk en privé

Anders dan anders

vrijdag 6 november 2020

We zien op allerlei vlakken behoeften veranderen sinds de wereld in de greep is van corona. En dat heeft impact op ons doen en laten. We zijn benieuwd naar hoe jij deze verschuiving van behoeften ervaart in werk en privé. Daarom wisselen we hierover graag met jou van gedachten! Onder de noemer 'Anders dan anders' nodigen wij jou van harte uit online met ons in gesprek te gaan.


Met de benen op je eigen keukentafel of bureau geven we samen meer duiding aan de verschuiving van behoeften als gevolg van  corona. Daarbij brengt ieder zijn eigen inzichten mee. Wij (Cecile + Lonieke) zullen dit gesprek in goede banen leiden. Jouw (en onze!) winst zit ‘m in het samen opdoen van nieuwe inzichten en het leren kennen van nieuwe mensen (stap voor even uit je eigen 'sociale-corona-bubbel'!). Praat je mee? Voor wie

Voor iedereen die geïnteresseerd is in hoe corona de behoeften in onze samenleving verandert.

We streven naar een mooie, gevarieerde groep mensen om mee in gesprek te gaan. Er is plek voor een beperkt aantal deelnemers!

 

Wanneer

Vrijdag 6 november, van 13.30 tot 15.30 uur. 

 

Waar

Online, in een (beveiligde!) Zoom-room. Na aanmelding ontvang je van ons de benodigde link.

 

Breng mee 

De 'Anders dan anders'-sessie houden we volgens ons geliefde principe van 'Bring Your Own': je deelt je eigen inzichten en ervaringen tijdens het gesprek. Jouw eigen inbreng is waardevol voor anderen en vice versa. En daarnaast vinden we het heel leuk als je nog iemand anders (liefst buiten ons netwerk) uitnodigt!


Waarom zou je meedoen aan 'Anders dan anders'?

  • Het goede gesprek: samen van gedachten wisselen over dingen die er toe doen
  • Kom uit je eigen sociale-corona-bubbel en spreek nieuwe mensen
  • Laat je verrassen door nieuwe inzichten
  • Veranderende behoeften als inspiratiebron voor jouw werk en leven
  • Even een paar uur loskomen van de waan van de dag met de benen op tafel!