Online ontbubbelen

vr 26 maart 2021In deze tijd van social distancing is het leren kennen van nieuwe mensen niet vanzelfsprekend, maar zeker wel mogelijk! 

Aangezien wij warm lopen van het tot stand brengen van verbindingen tussen mensen, organiseren wij op vrijdag 26 februari de virtuele meeting Online ontbubbelen. We richten ons op professionals al dan niet uit het communicatievak en op ondernemers. Doe je mee? We maken het jou mogelijk op een laagdrempelige manier nieuwe mensen te ontmoeten, zodat je voor even uit je eigen corona-bubbel kunt stappen.  

 

Hoe neem je deel? Meld je aan via de button. Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Je krijgt er voor terug: nieuwe contacten, ons enthousiasme en tips en tricks voor het gebruik van de tool Wonder.me (de tool waar we op 26 maart gebruik van maken). We starten om 15.30 uur en de meeting duurt tot circa 16.30 uur (maar loopt altijd uit ;))  Graag tot dan!“Super fijn dat jullie dit organiseren. Netwerken in deze tijd is niet makkelijk, dus dit soort initiatieven zijn top!”