Online proeverij Mijn zakelijke bucketlist

Een bucketlist: een lijst waarop de dingen staan die jij belangrijk vindt, die je wilt doen en bereiken. Het opstellen van zo'n lijst kan je enorm helpen om voor jezelf focus te creëren: je benoemt en concretiseert die aandachtsgebieden die er voor jou echt toe doen!

 

Voor de privé-domeinen van je leven is het maken van een bucketlist inmiddels een bekend begrip. Ook voor de zakelijke versie van jezelf kan het maken van een bucketlist voor een mooie boost zorgen. Het helpt je om concreet in actie te komen en stappen te zetten op de korte, middellange en lange termijn. Hiermee sta je aan het stuur van je eigen avontuur!

 

Wij, Lonieke en Cecile, helpen je graag op weg bij het maken van jouw eigen zakelijke bucketlist. Je kan nu meedoen aan een online proeverij met dit thema. In anderhalf uur ga je online een aantal stappen doorlopen samen met andere deelnemers.Voor wie

Voor gedreven (communicatie)professionals die met de juiste focus stappen willen zetten in hun persoonlijke ontwikkeling. Let op: er kunnen maar een beperkt aantal personen aan deze online proeverij deelnemen. Dit in verband met de persoonlijke aandacht die ook jij verdient.

 

Wanneer

In augustus wordt er weer een online Proeverij georganiseerd. De datum is nog niet bekend.

 

Waar

Je volgt de online proeverij 'Mijn zakelijke bucketlist' vanuit jouw eigen, bij voorkeur rustige (werk)plek via je laptop. We werken daarbij met het gebruiksvriendelijke programma Zoom (instructies volgen via de mail).

 

Investering

Wat de kosten zijn voor deze online proeverij? Dat bepaal je zelf. Voor deze proeverij werken we met een waardebepaling achteraf. 


Na aanmelding ontvang je een verrassingspakket dat je vlak voordat we starten met de proeverij mag openmaken.