Bring Your Own

Niks old school kennisbijeenkomst: je gaat ernaartoe, luistert braaf naar de spreker en misschien lukt het bij de borrel nog net om een interessant gesprek aan te knopen. Bij een Bring Your Own is juist je eigen inbreng als deelnemer cruciaal. Je neemt dus zelf mee: een onderwerp, vraagstuk of dilemma. Of jouw samenvatting van een interessant artikel dat je gelezen hebt of presentatie die je recent hebt bijgewoond. Ook neem je mee: een lekker hapje of drankje. 

Omdat ieder z'n eigen inbreng heeft, kan de bijeenkomst niet anders dan verrassend zijn. In korte tijd onstaat er een open en constructieve sfeer, een levendige dynamiek waarin deelnemers elkaar snel leren kennen en er verbindingen ontstaan!Hoe gaat het in zijn werk?

In de regel doen we Bring Your Own bijeenkomsten met groepen van maximaal 8 personen. We starten met een korte inventarisatie van wat ieder wil inbrengen. Vervolgens bedenken wij als facilitators daar ter plekke een passend, afwisselend programma bij, waarbij we gebruik maken van een mix van verrassende werkvormen.

 

Voor wie

Leidinggevenden of andere verbinders die nieuwsgierig zijn naar wat er er ècht leeft binnen een groep collega’s of klanten en zich willen laten verrassen door de gesprekken die ontstaan. 

 

Waar en wanneer

Informeer vrijblijvend bij ons naar de mogelijkheden.

 

Investering

Afhankelijk van de exacte wensen.


Reacties eerdere edities

"Lonieke en Cecile hebben bij ons al enkele malen met veel succes een Bring Your Own sessie opgezet en begeleid. Zij brengen energie, enthousiasme en goede verdiepende vragen mee. Door de brede variatie qua werkvormen ontstaat telkens weer een levendige dynamiek en is er veel interactie met en tussen alle deelnemers."
Chantal Peeters, manager bedrijven MKB bij Rabobank Weerterland en Cranendonck

 

"Het was een geweldige avond, waarin mensen zich open en kwetsbaar durfden op te stellen. Het heeft mij positief verrast!" Ondernemer uit Weert

 

"Spannend, laagdrempelig, uitnodigend, creatief en verrassend."

 

"Dank voor de inspirerende ervaring!"