Mijn eigen ik als merk.nl

Wat zou voor anderen de reden moeten zijn om zaken te doen met jou? Hoe wil je bij hen op het netvlies staan? Waarin ben je merkbaar anders of beter dan je vakgenoten, wat maakt jou uniek? Je ontdekt het tijdens de resultaatgerichte eendaagse masterclass ‘Mijn eigen ik als merk.nl’, waarbij alles draait om jou en je (online) imago. Je definieert je eigen merk in woord én beeld in jouw persoonlijke merkkompas. Bovendien breng je je LinkedIn-profiel in lijn met je eigen merk en leer je hoe je dit social medium inzet voor je zakelijke doelen. De masterclass is inclusief photoshoot, zodat je meteen een professionele foto hebt voor op je LinkedIn-profiel. 

 Voor wie

Voor professionals die zichzelf willen versterken en willen ontdekken hoe ze slim hun sterke kanten kunnen laten zien. Met als resultaat: meer focus op je talenten, interessantere opdrachten en klanten of meer kans op die leuke nieuwe baan.

 

Wanneer

Op dit moment staat er nog geen nieuwe datum gepland voor een open-inschrijving-editie van deze eendaagse masterclass. Je kunt wel alvast je interesse kenbaar maken; bij voldoende geïnteresseerden, plannen we een datum.

(We bieden deze sessie ook incompany aan: datum en locatie in overleg, kosten op aanvraag).

 

Waar

Nog vast te stellen.

 

Investering

De kosten voor deelname (open inschrijving-editie) zijn € 450,- excl. BTW per persoon. Dit is inclusief lekkere lunch en professionele photoshoot.


Dit filmpje geeft een sfeerimpressie van een van de eerdere edities (inclusief enkele reacties van deelnemers).

 

Nog enkele reacties deelnemers eerdere edities

“Goede opbouw en focus. Het dwingt je om jezelf duidelijker neer te zetten. Alles kwam aan bod. Goed tandem!“ - Corinne Moerman, Comotive

 

“Leerzaam, nuttig en zet aan tot actie. Je kunt er direct wat mee.” - Will van Hoof, Keigroen BV

 

"Werken aan je eigen merk is kritisch naar jezelf kijken. De masterclass is een effectieve combinatie van theorie en praktijk. Je leert jezelf onderscheidend te maken ten opzichte van je omgeving. Top!” - Angelie Kruijsen, Angelie Inkt!

 

"Inspirerende dag waarin ik op een andere manier op zoek ben gegaan naar 'mijn kracht'. Het heeft me nog bewuster gemaakt van hoe ik mij in de markt wil bewegen. Het gerichter afstemmen van 'zeggen' (woorden) en 'doen' (gedrag) vond ik heel waardevol. Goede mix van denken en concreet aan de slag zijn." - Marianne Koot, onderwijsbureau & Koot