Mijn eigen ik als merk.nl

Wat zou voor anderen de reden moeten zijn om zaken te doen met jou? Hoe wil je bij hen op het netvlies staan? Waarin ben je merkbaar anders of beter dan je vakgenoten, wat maakt jou uniek?

 

Je ontdekt het tijdens de resultaatgerichte eendaagse masterclass ‘Mijn eigen ik als merk.nl’, waarbij alles draait om jou en je (online) imago. Je definieert je eigen merk in woord én beeld in jouw persoonlijke merkkompas. Bovendien breng je je LinkedIn-profiel in lijn met je eigen merk en leer je hoe je dit zakelijk netwerk inzet voor je zakelijke doelen. Dus vergeet je laptop niet!

 Voor wie

Voor professionals die zichzelf willen versterken en willen ontdekken hoe ze slim hun sterke kanten kunnen laten zien. Met als resultaat: meer focus op je talenten, interessantere opdrachten en klanten of meer kans op die leuke nieuwe baan.

 

Wanneer

Datum op aanvraag. Overigens, we bieden deze sessie ook incompany aan: datum en locatie in overleg, kosten op aanvraag.

 

Waar

Op een fijne locatie in de omgeving van Eindhoven - Weert - Helmond.
 

Investering

De kosten voor deelname (open inschrijving-editie) zijn € 485,- excl. BTW per persoon. Dit is inclusief de inzet van de Liever communicatiever- Personal Brand Scan én een lekkere lunch.

 

Uiteraard werken wij, en ook de locaties waarmee we samenwerken, volledig coronaproof. Mocht het, gezien actuele Corona-maatregelen, niet mogelijk zijn om deze masterclass fysiek op locatie door te laten gaan, dan bieden we een online variant.


Dit filmpje geeft een sfeerimpressie van een van de eerdere edities (inclusief enkele reacties van deelnemers).

 

Nog enkele reacties deelnemers eerdere edities

“Ik was en ben echt helemaal enthousiast! Veel gedaan, hard gewerkt, veel nieuwe inzichten en bovenal, veel nieuwe kansen! Aanrader! - Lisette van de Kerkhof, Wikkelwijs

 

"Goede opbouw en focus. Het dwingt je om jezelf duidelijker neer te zetten. Alles kwam aan bod. Goed tandem!“ - Corinne Moerman, Comotive

 

“Leerzaam, nuttig en zet aan tot actie. Je kunt er direct wat mee.” - Will van Hoof, Keigroen BV

 

"Werken aan je eigen merk is kritisch naar jezelf kijken. De masterclass is een effectieve combinatie van theorie en praktijk. Je leert jezelf onderscheidend te maken ten opzichte van je omgeving. Top!” - Angelie Kruijsen, Angelie Inkt!

 

"Inspirerende dag waarin ik op een andere manier op zoek ben gegaan naar 'mijn kracht'. Het heeft me nog bewuster gemaakt van hoe ik mij in de markt wil bewegen. Het gerichter afstemmen van 'zeggen' (woorden) en 'doen' (gedrag) vond ik heel waardevol. Goede mix van denken en concreet aan de slag zijn." - Marianne Koot, onderwijsbureau & Koot