Online Werkvormen die Werken

Wil jij online meetings boeiender, betekenisvoller en waardevoller maken? Zet dan de juiste werkvormen in en breng meer vaart, variatie en impact in je online bijeenkomst! Of jij je nu richt op klanten, collega's, leveranciers, leerlingen, ouders of op andere doelgroepen, door gebruik te maken van online werkvormen zorg je voor effectievere en leukere meetings. Dit geldt zowel als je werkt met grote als met kleine groepen.

Hoe kies je de best passende online werkvorm en hoe zet jij deze succesvol in? Daarover gaat de sessie ‘Online Werkvormen die werken’. Uiteraard ga je tijdens deze sessie niet alleen luisteren, maar zeker ook aan de slag (met behulp van een aantal activerende werkvormen en tools J). Je leert gegarandeerd een aantal praktische online werkvormen en je krijgt veel praktische tips. Samen maken we de vertaalslag naar jouw werksituatie, zodat jij de volgende dag meteen een werkvorm online kunt inzetten.  Voor wie

Voor iedereen die meer vaart, variatie en impact wil in online meetings.

.

Wanneer

Op aanvraag.

(We bieden de masterclass ook incompany aan, kosten op aanvraag).

 

Waar

Online! Dus waar jij maar wilt!  Na aanmelding ontvang je een videovergaderlink en een korte voorbereidende opdracht.

 

Investering

De kosten voor deelname bedragen € 185,- (excl. BTW) per persoon.


Reacties deelnemers eerdere edities

"Veel dank voor de inspirerende en leuke middag! Ik heb er veel aan gehad; het doorbreekt de sleur van online meetings die allemaal op elkaar zijn gaan lijken."

 

“Meteen bruikbaar!”

 

“Een goede verdeling tussen theorie en praktijk. Vooral de afwisseling in groepsgrootte (main room en break-out rooms) heeft ervoor gezorgd dat ik ook zeker veel van anderen heb kunnen leren.”

 

"Heel praktisch, ik kan het meteen gebruiken. En in tijden niet meer zo gelachen online!"


“Ik heb volop nieuwe inzichten en praktische tips gekregen!”


“Enthousiaste trainers! Jullie zijn een goed tandem.”


“Ik ben verrast door de grote variatie aan mogelijkheden!”