Personal Brand Scan

Bij Personal Branding draait het om het bepalen, het laten zien en het versterken van jouw onderscheidend vermogen. Als startpunt is het daarbij waardevol om te onderzoeken hoe jouw (zakelijke) netwerk jou ziet. Wat zien anderen als jouw sterke punten, waarin vinden zij jou uniek? 

Om dit in beeld te krijgen hebben we de Liever communicatiever Personal Brand Scan ontwikkeld. Hiermee voeren we een online onderzoek uit in jouw (zakelijke) netwerk. Dat levert gegarandeerd bruikbare input en veel inspiratie op.

 Praktisch

De Personal Brand Scan bestaat uit een online vragenlijst die we uitzetten in jouw (zakelijke) netwerk. Ook vul je zelf de Personal Brand Scan in. 

 

Opties en kosten

Optie 1

Ga je binnenkort de masterclass Mijn eigen ik als merk volgen? Dan mag je gratis gebruik maken van de tool Personal Brand Scan voorafgaand aan de masterclass. Bij aanmelding ontvang je hierover de ins en outs. Tijdens de masterclass ontvang je de antwoorden uit jouw netwerk uit de Personal Brand Scan.

 

Optie 2

Wil je het 1-op-1-traject Personal branding volgen? Inzet van de tool Personal Brand Scan maakt onderdeel uit van het totaaltraject (dus geen extra kosten). Bij aanmelding krijg je hier meer informatie over. De uitkomsten van de Personal Brand Scan ontvang je tijdens het traject.

 

Optie 3

Wil je gebruik maken van de Personal Brand Scan, zonder dat je een masterclass of traject bij ons volgt? Dat kan. De kosten hiervan bedragen  € 225,- excl. BTW. Dit is inclusief een door ons gemaakte inhoudelijke analyse van de uitkomsten. 


Voor wie

Professionals/ondernemers/werkzoekenden.

 

Wanneer

Als je de masterclass Mijn eigen ik als merk.nl gaat volgen, of een 1-op-1-traject Personal branding, dan hangt de uitvoering van de Personal Brand Scan samen met de planning van de masterclass of het traject.

Als je 'losstaand' gebruik wilt maken van de Personal Brand Scan, dan bepaal jij uiteraard wanneer je hier gebruik van wilt maken!