Door wie

De gezichten achter Liever communicatiever zijn Lonieke de Ruiter en Cecile Snijders. Sinds onze eerste samenwerking in 2011 bleken we verrassend complementair aan elkaar te zijn. Onze werkwijze kenmerkt zich door een interactieve en activerende aanpak, gestoeld op jarenlange kennis en ervaring in de (marketing)communicatie. Als twee ervaren communicatie-professionals bieden we je samen: meer resultaat, meer persoonlijke aandacht en meer inspiratie!

Lonieke de Ruiter
Ik help professionals, ondernemers en organisaties communicatiever te worden. Dat doe ik samen met Cecile onder de vlag Liever communicatiever, en  vanuit mijn eigen bedrijf Lonieke.

 

Altijd met als doel verbindingen te versterken, binnen en buiten de organisatie. Dat maakt samenwerken en zaken doen makkelijker. En leuker! #connectingpeoplebetterbusiness
Cecile Snijders

Samen met Lonieke ben ik initiatiefnemer van Liever communicatiever. Ook werk ik 'solo' onder de naam Breinkracht. Ik help mensen – en daarmee de organisaties waarvoor zij werken – slimmer te communiceren. Eerst denken, dan doen.