Mijn zakelijke bucketlist

Een bucketlist: een lijst waarop de dingen staan die jij belangrijk vindt, die je wilt doen en bereiken. Het opstellen van zo'n lijst kan je enorm helpen om voor jezelf focus te creëren: je benoemt en concretiseert die aandachtsgebieden die er voor jou echt toe doen!

 

Voor de privé-domeinen van je leven is het maken van een bucketlist inmiddels een bekend begrip. Ook voor de zakelijke versie van jezelf kan het maken van een bucketlist voor een mooie boost zorgen. Het helpt je om concreet in actie te komen en stappen te zetten op de korte, middellange en lange termijn. Hiermee sta je aan het stuur van je eigen avontuur!

 

Zin om het avontuur aan te gaan? Wij, Lonieke en Cecile, helpen je graag op weg! Wil je vooraf eerst meedoen aan de online proeverij? Hier lees je er meer over.Voor wie

Voor gedreven (communicatie)professionals die met de juiste focus stappen willen zetten in hun persoonlijke ontwikkeling.

 

Wanneer

Op dit moment staat er nog geen datum gepland. Heb je interesse? Laat dan een berichtje achter. 

Lijkt het je zinvol deze sessie samen met je teamleden te volgen? Ook dat kan, datum en locatie zijn dan in overleg, kosten op aanvraag.

 

Waar

'Mijn zakelijke bucketlist' wordt gehouden bij Werkcafé Asten

 in Asten.

 

Investering

De kosten voor deelname zijn € 145,- (excl. BTW) per persoon.

 

Uiteraard werken wij, en ook de locaties waarmee we samenwerken, volledig coronaproof. Mocht het, gezien actuele Corona-maatregelen, niet mogelijk zijn om deze bijeenkomst fysiek op locatie door te laten gaan, dan zetten we deze om in een online variant.


Enkele reacties

"Mooi dat ook 'diepere' lagen aan bod komen."


"Ik weet nu wat ik ga dóen!"

 

"Het was een interessante en zeer waardevolle workshop!"


 "Prima opbouw, superinhoud."