Mijn eigen ik als merk.nl 1-op-1-traject

Wil je een stevig fundament creëren hoe jij jezelf het beste (online) kunt presenteren in de (arbeids)markt? Dan is het 1-op-1-traject Mijn eigen ik als merk.nl iets voor jou. Je ontdekt en schrijft jouw eigen persoonlijke verhaal en ontwikkelt een onderscheidende aanpak. Daarnaast perfectioneer je je LinkedIn-profiel en leer je alle ins en outs van dit zakelijke netwerk. 

 

Zo kun je zelfbewust en met focus je ideale opdrachten of baan vinden! Het 1-op-1 traject bestaat uit vier interactieve, intensieve sessies, met een mooie afwisseling tussen denken en doen. Elke sessie duurt 1,5 tot 2 uur en bereid je voor met behulp van enkele voorbereidende opdrachten. Hieronder lees je er meer over.Inhoud 1-op-1-traject

 

Personal Brand Scan

Voorafgaand aan de eerste sessie voeren we een online onderzoek uit in jouw (zakelijke) netwerk met behulp van de Liever Communicatiever Personal Brand Scan. Dit levert gegarandeerd waardevolle input en veel inspiratie op!

Sessie  I - Jouw unieke verhaal

Geen onderscheidende presentatie als je niet weet waar je voor gaat. Geen relevante boodschap als je niet weet op wie je je richt. Op basis van een aantal (pittige) voorbereidingsopdrachten gaan we aan de slag en schrijf jij je eigen 'elevator pitch'. Meteen waardevolle input voor een helder profiel op LinkedIn.

 

Sessie II - Jouw Online Visitekaartje(s)

Nu je je pitch helder hebt, ga je jezelf in de (juiste) online etalages plaatsen. Op wie richt jij je pijlen? Ter plekke achter de laptop optimaliseren we jouw online visitekaartje op LinkedIn. Ook leer hoe je je (online) netwerk vergroot.

 

Sessie III - In actie!

De sessie stap gaat over jezelf actief online presenteren op LinkedIn. Door aandacht te geven, kennis te delen, de reageren en te participeren. En door het delen van slimme content. Zodat iedereen weet wat je in huis hebt, en wat je ambieert. En zodat jouw gunfactor nog groter wordt!

 

Sessie IV - Check & feedback

Een aantal weken na sessie III screenen we jouw online presentatie. Je krijgt feedback, met praktisch toepasbare tips om het effect van je aanpak te vergroten.

 

Voor wie

Voor professionals die zichzelf willen versterken en willen ontdekken hoe ze slim hun sterke kanten kunnen laten zien. Met als resultaat: meer focus op je talenten, interessantere opdrachten en klanten of meer kans op die leuke nieuwe baan.


 Waar

Optie 1. 4 x live op een locatie in overleg met jou vast te stellen (regio Eindhoven).

 

Optie 2. 4 x online via Zoom. Je neemt deel vanuit een zelf te kiezen rustige (werk)plek met een goede internetverbinding.

 

Investering

De kosten voor optie 1 (live) bedragen € 990,- excl. BTW en incl. Personal Brand Scan.

De kosten voor optie 2 (online) bedragen € 790,- excl. BTW en incl. personal brand scan. 

 

Wanneer

Zeg het maar wanneer je aan de slag wilt, dan matchen we agenda's! Je gaat met één van ons beiden (Lonieke of Cecile) aan de slag. 

 

 

Wat zeggen anderen?

"Ik heb het 1-op-1 traject Mijn eigen ik als merk.nl gevolgd tijdens mijn zoektocht naar mijn droombaan. De verschillende opdrachten die in de sessies aan bod komen, laten je kritisch naar jezelf kijken en zorgen ervoor dat je de focus op je doel houdt. Door de energieke aanpak en betrokkenheid krijg je net dát extra’s waardoor je zaken écht in beweging komen! " - Gea Hurkens, coördinator Office Support bij Sint Trudo

 

 "Tijdens het traject heb ik geleer hoe mezelf op een goede manier online te positioneren (LinkedIn, website). Dit samen met een zeer betrokken specialist, met echte interesse voor jou als mens. Er worden goede vragen gesteld, en samen ga je op zoek naar de antwoorden, met uiteenlopende interessante opdrachten. Dit alles leidt tot een mooie compilatie van woorden die goed omschrijft wie ik ben en wat ik te bieden heb. Zo ben ik ook echt mezelf in de digitale wereld!" - Betsy Oomen, vermogensregisseur bij Family Capital Trust