OntdeK DE wijsheid van 't

Orakel van Ommel

vrijdag 26 meI 2023

 

Tegen welk vraagstuk of dilemma loop jij aan in je werk?

Hoe pak ik dat uitdagende project aan? Hoe kan ik die collega of klant overtuigen? Hoe lanceer ik mijn nieuwe idee, product, plan of evenement? Hoe krijg ik inspiratie om (online) meer zichtbaar te zijn? Hoe breng ik werk en privé beter in balans? Welke volgende stap ga ik zetten in mijn werk?

 

Welk vraagstuk of dilemma je ook bezighoudt, een frisse blik is altijd welkom. Doe mee aan 't Orakel van Ommel en ontdek wat het inzetten van 'collectieve wijsheid' jou brengt! Samen met (max 8) andere deelnemers ga je aan de slag om elkaar te helpen met nieuwe ideeën, andere invalshoeken en concrete oplossingen.

 

Zie het als een verfrissende intervisiebijeenkomst met een gevarieerd gezelschap en een leuke twist (daar zorgen wij als ervaren facilitators voor)! En dat op een unieke locatie; Ons Witte Kerkje in Ommel, een bekend bedevaartsoord.Wanneer

Op vrijdagochtend 26 mei 2023, van 9.30 tot 13.30 uur (inclusief lunch).  

 

Waar

In Ons Witte Kerkje, in bijzondere plek aan de Kloosterstraat 30 in  bedevaartsoord Ommel. Met lekker weer zitten we buiten!

 

Investering

Meedoen kost € 49,- per persoon, inclusief BTW, koffie, thee en een lekkere lunch!


Reacties op soortgelijke sessies

"Lonieke en Cecile hebben bij ons met veel succes sessies opgezet en begeleid. Zij brengen energie, enthousiasme en goede verdiepende vragen mee. Door de brede variatie qua werkvormen ontstaat telkens weer een levendige dynamiek en is er veel interactie met en tussen alle deelnemers."

Chantal Peeters, manager Rabobank

 

"Het was een geweldige avond, waarin mensen zich open en kwetsbaar durfden op te stellen. Het heeft mij positief verrast!" Ondernemer uit Weert