Passend pitchen


Kort en krachtig kunnen vertellen wie je bent en wat je doet. Van steeds meer professionals wordt verwacht dat zij hier hun hand niet voor omdraaien. In een projectteam, aan een nieuwe samenwerkingspartner, bij een klant of voor een nieuwe opdrachtgever. Let op: vandaag de dag is een pitch heel iets anders dan een commercieel verkooppraatje, het is eerder de aftrap van een nieuwe samenwerking.

 

Wil je ook leren hoe je passend kunt pitchen en helder vertelt wie je bent en wat je aan toegevoegde waarde te bieden hebt? Wij helpen je om je eigen verhaal te verwoorden en dit ook op een passende of verrassende manier te presenteren. We verzekeren je van een veilige oefenomgeving en heldere feedback.Voor wie

Voor (communicatie)professionals en ondernemers die kort en krachtig willen vertellen wie ze zijn en wat ze doen, aansluitend bij het gezelschap en de situatie. 

 

Wanneer

Op dit moment staat er nog geen nieuwe datum gepland voor een open-inschrijving-editie van de Liever Communicatiever-sessie 'Passend pitchen'. Je kunt wel alvast je interesse kenbaar maken; bij voldoende geïnteresseerden, plannen we een datum.

(We bieden deze sessie ook incompany aan: datum en locatie in overleg, kosten op aanvraag).

 

Waar

Nog vast te stellen

 

Investering

De kosten voor deelname bedragen € 225,- (excl. BTW) per persoon. Dit is inclusief materiaalkosten.


Reacties deelnemers eerdere edities

"Het was een leuke en zeer nuttige training!” 

 

"Erg gaaf om te zien hoe de creativiteit van de deelnemers werd aangeboord."

 

"Dankjewel voor de waardevolle bijeenkomst."