Hybride, hoe dan?

samen Leren & uitproberen

Maandenlang waren er (bijna) alleen maar online meetings mogelijk. Nu ontstaan er allerlei tussenvormen tussen live en online bijeenkomsten. Wanneer is een hybride bijeenkomst de beste keuze? En hoe zorg je er in de praktijk voor dat je het beste uit twee werelden kunt combineren? 

 

Hoog tijd voor een workshop 'Hybride, hoe dan?'. Zoals je van Liever Communicatiever kunt verwachten ga je tijdens deze bijeenkomst zowel denken als doen. Samen met andere deelnemers ga je leren & uitproberen wat (niet) werkt en wisselen we ervaringen en tips uit. We staan stil bij manieren hoe je kunt zorgen voor de juiste verbinding met en tussen alle deelnemers en de facilitator. En natuurlijk  gaan we aan de slag met diverse werkvormen, zodat je vanuit diverse rollen (online en offline) kennis en ervaring opdoet met hybride meeten.

 

 Voor wie?

Voor iedereen die meer wil weten over hybride bijeenkomsten en het faciliteren ervan.

 

Wanneer?
Een sessie duurt van 9.00 - 12.30 uur. Na afloop regelen wij een lekkere en gezellige lunch, waar je optioneel aan kunt deelnemen.
Op dit moment staat deze sessie niet gepland. Heb je interesse? Neem dan even contact op!


We bieden deze Liever Communicatiever-sessie ook incompany aan (waar en wanneer in overleg!).

 

Waar?
Op een leuke locatie in de regio Eindhoven! Na aanmelding ontvang je de adresgegevens en een korte voorbereidende opdracht. Vergeet niet jouw laptop en headset mee te nemen naar de bijeenkomst. 

 

Investering

De kosten voor deelname bedragen € 285,- (excl. BTW) per persoon. Deelname inclusief lunch bedragen € 300,- (excl. BTW).