Proeverij Mijn zakelijke bucketlist

vrij 29 januari 2021

Een bucketlist: een lijst waarop de dingen staan die jij belangrijk vindt, die je wilt doen en bereiken. Het opstellen van zo'n lijst kan je enorm helpen om voor jezelf focus te creëren: je benoemt en concretiseert die aandachtsgebieden die er voor jou echt toe doen!

 

Voor de privé-domeinen van je leven is het maken van een bucketlist inmiddels een bekend begrip. Ook voor de zakelijke versie van jezelf kan het maken van een bucketlist voor een mooie boost zorgen. Het helpt je om concreet in actie te komen en stappen te zetten op de korte, middellange en lange termijn. Hiermee sta je aan het stuur van je eigen avontuur!

 

Wij, Lonieke en Cecile, helpen je graag op weg bij het maken van jouw eigen zakelijke bucketlist. Je kan nu meedoen aan een online proeverij met dit thema. Voor wie

Voor gedreven (communicatie)professionals die met de juiste focus stappen willen zetten in hun persoonlijke ontwikkeling. Let op: er kunnen maar een beperkt aantal personen aan deze online proeverij deelnemen. Dit in verband met de persoonlijke aandacht die ook jij verdient.

 

Wanneer

Op vrijdag 29 januari 2021 is er weer een online proeverij van Mijn Zakelijke Bucketlist. Deze sessie is van 9.30-11.00 uur.

 

Waar

Je volgt de online proeverij 'Mijn zakelijke bucketlist' vanuit jouw eigen, bij voorkeur rustige (werk)plek via je laptop. We werken daarbij met Zoom (link volgt na aanmelding).

 

Investering

Wat de kosten zijn voor deze online proeverij? Dat bepaal je zelf. Voor deze proeverij werken wij met waardebepaling achteraf. Proeft deze proeverij naar meer? Doe dan mee aan de bijeenkomst Mijn Zakelijke Bucketlist! Het bedrag dat je hebt betaald voor de online proeverij wordt dan in mindering op je factuur.


Na aanmelding ontvang je een verrassingspakket dat je vlak voordat we starten met de proeverij mag openmaken.